Woont u in Katwijk en omgeving en bent u op zoek naar een hovenier voor uw tuinonderhoud? Tuinman Marcus staat voor u klaar! Tuinonderhoud is belangrijk voor de gezondheid en de uitstraling van de tuin. Daarbij is het van belang dat dit natuurlijk op de juiste manier gebeurd. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

Seizoensgebonden tuinonderhoud

In Nederland kennen we een wisselend klimaat. Van regen- en hoosbuien tot hittegolven. Gedurende elk seizoen is het daarom belangrijk om op verschillende aspecten te letten. Zo is het in de winter bijvoorbeeld erg belangrijk om uw planten te beschermen door deze naar binnen te halen en om niet meer over uw gazon te lopen. In de zomer daarentegen is het belangrijk om de planten voldoende water te geven en de planten, vooral in de borders, op tijd bij te knippen.

Meer weten over het seizoensgebonden tuinonderhoud? Lees dan ook eens deze blogs:

Tuinonderhoudsdiensten van Tuinman Marcus

Bij Tuinman Marcus kunt u terecht voor verschillende tuinonderhoudsdiensten. Zo helpen wij u graag met het onderhouden van uw gazon, met het snoeien van bomen, het verwijderen van de bijbehorende boomstronken en met het onkruidvrij maken van uw tuin.

Maar ook voor het regelmatige tuinonderhoud kunt u bij ons terecht. Dus heeft u geen groene vingers of heeft u geen tijd om uw tuin regelmatig te onderhouden? Dan komt een van onze hoveniers bij u langs om de mogelijkheden te bespreken van een op maat gemaakt onderhoudsabonnement.

Tuinonderhoud Katwijk

Tuinonderhoud laten uitvoeren in Katwijk

Is uw tuin toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan vrijblijvend contact op met Tuinman Marcus uit Valkenburg (ZH), nabij Katwijk. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw tuin, zodat u het gehele jaar door kunt genieten!

Neem contact op