Tuinaanleg & Tuinrenovatie

De hovenier voor bedrijf én particulier

Of u nu op zoek bent naar de juiste tuinverlichting, een nieuwe schutting of een compleet nieuwe tuin. U bent bij Tuinman Marcus aan het juiste adres. Wij zorgen voor de aanleg en inrichting van uw tuin. Volledig in uw stijl en naar uw wensen.

Onderhoudsarme Tuin Alphen aan den Rijn

Sierbestrating

Tuinman Marcus regelt alle soorten sierbestrating. Wij zorgen ervoor dat u weer jarenlang kunt genieten van uw terras, oprit of tuinpad.

Schutting

Een schutting geeft niet alleen privacy maar bepaalt voor een groot deel ook de uitstraling van uw tuin. We denken graag met u mee over een geschikte schutting.

Vlonder

Een houten vlonder laten aanleggen? Met een vlonder creëert u eenvoudig meer ruimte, het is sfeervol en geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin.

Onderhoudsvrije tuin

Gazon

Een gazon brengt letterlijk leven in je tuin. Een mooi groen gazon is een lust voor het oog en er gaat niets boven de geur van vers gemaaid gras.

Onderhoudsarme Tuin Alphen aan den Rijn

Tuinverlichting

Verlichting is een belangrijk onderdeel van uw tuin, zeker als u ’s avonds graag buiten zit. Het is een vergeten onderdeel dat vaak wordt onderschat. Bij een mooie tuin hoort mooie verlichting. Het is een verlengstuk van uw woning en tuin.

Beplanting

Een bloeiende tuin is een fijne plek. Beplanting maakt elke tuin anders, persoonlijk en uniek. Wij zorgen voor een beplantingsplan voor uw tuin en geven graag advies bij de keuze van beplanting, bomen en struiken.

Vrijblijvende offerte

Is uw tuin ook toe aan onderhoud? Of toe aan een compleet nieuwe tuin?

Neem dan nu contact met ons op!

Naar contact