Kan uw gazon wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Het onderhouden van een gazon brengt een aantal stappen met zich mee. Tuinman Marcus, gevestigd in Valkenburg (ZH), neemt het onderhoud graag voor u uit handen! Ons werkgebied reikt van Leiden en omgeving tot Zoetermeer en omstreken.

Hoe onderhoudt u een gazon?

Een gazon heeft veel te verduren. In de winter vriest het en mag u niet over het gazon lopen, in de zomer is het weer te droog en verkleurt het gazon snel. Om ervoor te zorgen dat uw gazon bestemd is tegen de weersverandering, is het belangrijk uw gazon tijdig en regelmatig te onderhouden. Alleen dan kunt u het hele jaar door genieten van een mooi, groen gazon. Helaas is alleen het maaien van uw gazon niet voldoende. Maar wat komt er precies kijken bij het onderhouden van een gazon? Tuinman Marcus neemt de volgende stappen voor u uit handen:

Maaien

Naast het reguliere onderhoud, maait Tuinman Marcus uw gras precies tot de juiste hoogte om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen.

Bemesten

Af en toe is het nodig om het gras (deels) opnieuw te bemesten. Zo kan het gras gezond en mooi blijven groeien.

Sproeien

Zeker in de zomer is het nodig om het gazon voldoende te sproeien. Tijdens de onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat het gazon de juiste hoeveelheid krijgt.

Bestrijden van onkruid

Het kan zijn dat er onkruid ontstaat tussen uw gazon. Tuinman Marcus verwijdert het onkruid vakkundig en zorgt ervoor dat het niet (eenvoudig) terug kan komen in het gazon.

Tuinonderhoud Leiden

Naast het onderhouden van uw gazon, helpt Tuinman Marcus u graag bij het gehele tuinonderhoud. Dit doen wij het hele jaar door. Daarnaast geven we u graag tips over hoe u zelf uw tuin kunt voorbereiden op de winter én kunt onderhouden in zowel de winter als de zomer.

Gazononderhoud door Tuinman Marcus in Leiden en omgeving

Heeft u een gazon, of wilt u een gazon laten aanleggen, en wilt u het gazononderhoud uit handen geven? Tuinman Marcus helpt u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op