Dé hovenier voor bedrijf en particulier in Leiden en omgeving

Kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Tuinman Marcus is nabij Leiden gevestigd en gespecialiseerd in het onderhouden van alle soorten tuinen. Van grote bedrijfstuinen tot wat kleinere particuliere tuinen! Ons werkgebied; Leiden, Valkenburg Z-H,  Leiden, Katwijk, Noordwijk  Oegstgeest, Alphen aan de Rijn, Zoetermeer  en omstreken.

Tuinonderhoud in Leiden

Een tuin verdient goed onderhoud. Dit kost tijd en kennis die u misschien niet heeft. Wij nemen het onderhoud graag voor u uit handen. Als hovenier bieden we een onderhoudspakket aan dat aansluit op uw wensen en de behoeftes van uw tuin.

Een greep uit de verschillende werkzaamheden:

 • Gazononderhoud
  Om een bestaand gazon er mooi uit te laten zien is regelmatig onderhoud van groot belang. Dit bestaat niet alleen uit het maaien van het gras maar ook bemesten, sproeien en het bestrijden van onkruid behoren tot gazononderhoud. Zo geniet u ten allen tijden van een prachtig groen gazon.

 • Snoeiwerk
  Ook het snoeien van de tuin behoort tot onze tuinwerkzaamheden. Het snoeien van de tuin bevordert de groei en zorgt ervoor dat uw tuin er altijd netjes mooi uitziet.

 • Boomstronk verwijderen
  Wanneer u nieuwe bestrating of een nieuw gazon wilt kunnen boomstronken, ook wel stobben genoemd, in de weg zitten. Met een stobbenfrees kunnen wij deze boomstronken uit de grond verwijderen

 • Onkruidvrij maken
  Onkruid is een grote boosdoener in vele tuinen. Wij maken uw bestrating en gazon weer strak en verwijderen al het onkruid.

 • Bestrating reinigen
  Wij reinigen uw bestrating zodat deze er weer als nieuw uitziet en de groene aanslag verdwenen is.

Geen groene vingers of te weinig tijd om uw tuin goed te onderhouden? Tuinman Marcus is in te schakelen voor alle denkbare tuinwerkzaamheden! Als hovenier in Leiden bieden we een onderhoudspakket aan dat aansluit op uw wensen en de behoeftes van uw tuin. Ook voor een complete tuinaanleg bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie!

Neem contact op