Bent u op zoek naar een tuinman in Leiden en omgeving? Tuinman Marcus in Valkenburg, nabij Leiden, is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Een betrokken en creatieve tuinman in Leiden, voor bedrijf én particulier!

Tuinaanleg en renovatie in Leiden en omgeving

Een nieuwe schutting, tuinverlichting, bestrating of misschien wel een compleet nieuwe tuin. Wat uw wens ook is, u bent bij Tuinman Marcus aan het juiste adres. Met oog voor detail en creatieve oplossingen kijken we naar de inrichting en aanleg van uw tuin.

Tuinonderhoud in Leiden en omgeving

Een (nieuwe) tuin vraagt om het nodige onderhoud. Heeft u geen groene vingers of simpelweg weinig tijd om uw tuin goed te onderhouden? Schakel dan de hulp in van Tuinman Marcus! Onderstaande onderhoudswerkzaamheden kunnen wij onder andere voor u uitvoeren.

Gazononderhoud

Niet is zo fijn als een mooi groen gazon met de geur van vers gemaaid gras. Helaas vergt een gazon regelmatig onderhoud om er uit mooi uit te (blijven) zien. Denk aan maaien, bemesten, sproeien en het bestrijden van onkruid. Wij hebben de kennis in huis om uw gazon te onderhouden.

Snoeiwerk

Een gezonde tuin moet regelmatig gesnoeid worden. Het bevordert de groei en zorgt ervoor dat uw tuin er altijd mooi uitziet.

Bestrating reinigen

Last van een groene aanslag op uw bestrating? Wij reinigen uw bestrating zodat deze er weer als nieuw uitziet en u weer kunt genieten van uw terras en bestrating.

Onkruidvrij maken

Onkruid is een grote boosdoener in vele tuinen. Wij maken uw gazon en bestrating weer strak en volledig onkruidvrij.

Boomstronk verwijderen

Wanneer u nieuwe bestrating of een nieuw gazon wilt aanleggen kunnen boomstronken, ook wel stobben genoemd, in de weg zitten. Met een stobbenfrees kunnen wij deze boomstronken vakkundig uit de grond verwijderen.

Onderhoudsabonnement

Als tuinman kunnen we een onderhoudspakket aanbieden dat aansluit op uw wensen en de behoeftes van uw tuin. Zo weet u zeker dat uw tuin er het gehele jaar door mooi uitziet. Neem contact met ons op voor meer informatie!

tuinman leiden

Tuinman voor bedrijven

Een mooie en verzorgde tuin is het visitekaartje voor uw bedrijf. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe bedrijfstuin of het onderhoud ervan, met groenvoorziening van Tuinman Marcus heeft u geen omkijken meer naar uw bedrijfstuin of terrein.

Hovenier Tuinman Marcus

Tuinman Marcus is dé tuinman in Leiden en omstreken voor bedrijf en particulier. We streven continue naar vernieuwende oplossingen en komen graag met creatieve ideeën. Een persoonlijke en betrokken aanpak staat in onze werkzaamheden centraal. Persoonlijk contact zorgt namelijk niet alleen voor een goede samenwerking, maar ook het beste resultaat.

Neem contact op