Het onderhoud aan een bedrijventerrein is soms een flinke klus. Of het nu een terrein is met veel bomen, of juist planten en hagen, onderhoud is altijd nodig. Tuinman Marcus komt graag langs in Leiden en omstreken om uw bedrijfstuin te onderhouden. Benieuwd wat we precies voor u kunnen betekenen? We lichten het een en ander graag toe in deze blog.

Aanleggen tuin bedrijventerrein

Ongeacht de grootte van het bedrijventerrein, wordt er vaak een bedrijfstuin aangelegd. Hoe groter de tuin, hoe meer onderdelen er in terugkomen. Bedrijfstuinen zijn erg uiteenlopend, en bepalen de uitstraling van uw organisatie. Erg belangrijk dus!

Wat kunt u verwachten Tuinman Marcus?

Wij leggen uw bedrijfstuin aan en houden daarbij rekening met de juiste verlichting, een beplantingsplan en een eventuele afscheiding. Daarnaast kunt u kiezen om gebruik te maken van (sier)bestrating, een gazon en voor de grote terreinen zijn ook vijvers met een vlonder mogelijk. Meer over onze werkwijze leest u hier.

Werkzaamheden tuinonderhoud bedrijventerrein

Tuinman Marcus staat naast het aanleggen van de bedrijfstuin, ook klaar voor het nodige tuinonderhoud. U kunt ervoor kiezen om ons éénmalig langs te laten komen, maar om het bedrijventerrein in topconditie te houden en de juiste indruk achter te laten bij medewerkers en bezoekers, adviseren wij om een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten. Afhankelijk van uw terrein voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

 • Gazononderhoud
  Denk hierbij aan het maaien, bemesten en sproeien van het gazon, maar ook het bestrijden van onkruid.
 • Boomstronk verwijderen
  Staan er boom of boomstronken op uw terrein die voor hinder zorgen? Wij verwijderen deze door middel van een stobbenfrees.
 • Snoeiwerk
  Al uw hagen, bomen en beplanting snoeien wij in het juiste jaargetij, zodat deze gezond en goed blijven groeien.
 • Bestrating reinigen
  Wanneer de bestrating intensief gebruikt wordt, blijven er sporen achter. Ook de weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de bestrating vervuild is. Wij zorgen ervoor dat de bestrating er weer netjes bij ligt.
 • Onkruidvrij maken
  Helaas komt onkruid altijd voor, ongeacht de juiste bestrijding. Wij zorgen ervoor dat het onkruid vakkundig wordt verwijderd in uw gazon, tussen uw beplanting of bestrating en zorgen ervoor dat het minder snel terug groeit.

Laat uw bedrijfstuin in Leiden en omgeving onderhouden door Tuinman Marcus

Zoals u ziet, een bedrijfstuin is aardig wat werk. Tuinman Marcus staat daarom voor u klaar in Leiden en omstreken! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op