Wilt u een nieuwe tuin aanleggen of een deel van de tuin opnieuw laten inrichten? Dan bent u bij Tuinman Marcus in Leiden en omgeving aan het juiste adres! Wij luisteren naar uw wensen en nemen deze mee bij het inrichten en aanleggen van uw tuin. Wilt u graag een tuin waar u lekker kunt relaxen of juist een tuin met veel groen voor uw groene vingers? Voor elke tuin hebben wij een passende inrichting.

Mogelijkheden tuinaanleg

Voor het aanleggen van uw nieuwe tuin zijn er verschillende diensten die wij kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan:

Bestrating
Bestrating is de basis van uw tuin. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er netjes bestraat bij ligt. Wilt u geen standaard bestrating maar juist iets moois en unieks creëren? Wij leggen ook sierbestrating aan.

Schutting
Wilt u meer privacy in uw tuin? Wij zorgen voor een schutting die niet alleen afschermt, maar ook bij de inrichting van uw tuin past.

Vlonder
Woont u aan het water en wilt u meer ruimte creëren in uw tuin? Dan is een vlonder dé oplossing. Bij het plaatsen van de vlonder houden wij rekening met de sfeer die u graag in uw tuin wilt.

Gazon
Een gazon brengt leven in uw tuin en  is een lust voor het oog. Naast het aanleggen van het gehele gazon, onderhouden wij deze ook graag voor u.

Tuinverlichting
Zit u ’s avonds graag buiten? Dan is tuinverlichting een belangrijk onderdeel van uw tuin wat u niet alleen niet kunt missen, maar ook zorgt voor de nodige sfeer. Wij plaatsen mooie, passende verlichting in uw tuin.

Beplanting
De beplanting van uw tuin mag u niet vergeten. Het zorgt kleur en creëert leven in uw tuin. Wij zorgen voor een beplantingsplan dat aansluit bij uw onderhoudswensen en planten vervolgens alle planten.

Hovenier Tuinman Marcus in Leiden en omgeving

Tuinman Marcus is een hoveniersbedrijf in Leiden en omgeving voor bedrijven en particulieren. U kunt ons inschakelen voor verschillende tuinwerkzaamheden,  zoals tuinaanleg en tuinonderhoud. Een betrokken en persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Bent u toe aan iets nieuws in uw tuin? Neem contact met ons op!

Neem contact op