Bent u op zoek naar sierbestrating voor uw tuin in Katwijk of omstreken? Dan bent u bij Tuinman Marcus aan het juiste adres! Wij helpen u graag met het creëren van uw droomtuin. Met ons grote assortiment sierbestrating zorgen wij ervoor dat u weer jarenlang kunt genieten van uw terras, oprit of tuinpad.

Wat is sierbestrating?

Sierbestrating is bestrating in uw tuin dat niet alleen wordt gelegd voor het praktische oogpunt, maar ook voor de uitstraling. Vaak vindt u sierbestrating in de vorm van beton, natuursteen of keramiek, dat op hun beurt in allerlei soorten en maten verkrijgbaar is. Door sierbestrating aan te leggen worden losse onderdelen in de tuin met elkaar verbonden waardoor er een mooi geheel ontstaat. Tuinman Marcus regelt alle soorten sierbestrating en zorgt altijd voor een professioneel, net resultaat.

Soorten sierbestrating

Sierbestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin, het bepaald namelijk al snel de gehele sfeer en uitstraling. Als u een moderne tuin hebt kan sierbestrating een mooie toevoeging zijn aan de moderne sfeer. Zo is er voor iedere tuinstijl sierbestrating die goed in de tuin past. Een aantal voorbeelden van verschillende soorten sierbestrating zijn:

  • Betontegels
  • Natuursteen
  • Keramische tegels
  • Gebakken bestrating
  • Betonstenen
  • Half verhardingen (grind of split etc.)

Doordat er zo veel verschillende soorten sierbestrating zijn kan de keuze moeilijk worden. Welke stenen of tegels wilt u hebben? Waar komt de sierbestrating het beste tot zijn recht? Tuinman Marcus helpt u graag.

Het belang van goede bestrating

Bestrating is de basis voor uw tuin en dient daarom goed aangelegd te worden. Als het bestraten van een tuin op de verkeerde manier wordt gedaan, kan dat vervelende gevolgen hebben zoals hoogteverschillen of verzakkingen. Dit is niet alleen een doorn in het oog, het is ook nog eens onveilig. Ook zijn er voor elke grondsoort andere voorbereidingen nodig. Daarom is verstand van de grondsoort in uw omgeving essentieel. Er zijn dus veel zaken waar rekening mee gehouden moet worden tijden het leggen van bestrating. Laat deze klus daarom door een ervaren hovenier uitvoeren. Tuinman Marcus staat voor u klaar in Katwijk en omstreken!

Sierbestrating door Tuinman Marcus

Wij geven u graag advies over sierbestrating, waarbij uw wensen altijd op de eerste plek staan. Wij steken de handen uit de mouwen om uw tuin van de beste sierbestrating te voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op