Bent u op zoek naar een hovenier in Katwijk voor een tuinaanleg of het tuinonderhoud? Dan bent u bij Tuinman Marcus uit Valkenburg (ZH) aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het realiseren én onderhouden van uw droomtuin.

Tuinaanleg in Katwijk

Bent u net verhuisd en bent u toe aan een nieuwe tuin? Tuinman Marcus verzorgt voor u de volledige tuinaanleg aan de hand van uw behoeften en wensen. Of het nu gaat om een tuinrenovatie van een bestaande tuin of de aanleg van een compleet nieuwe tuin, onze hoveniers pakken alles aan. Wij helpen u met mooie beplanting, sierbestrating, een gazon, een schutting, tuinverlichting of een vlonder. Wat u ook wenst, wij regelen het.

Wilt u bijvoorbeeld zelf veel tuinieren? Dan passen we de tuin hier op aan. Wilt u juist lekker relaxen in een onderhoudsvrije tuin? Dan zorgen wij voor een strakke, onderhoudsvrije tuin!

Tuinonderhoud in Katwijk

Het onderhouden van een tuin is vaak een tijdrovende klus. De hoveniers van Tuinman Marcus nemen deze taak daarom graag voor u uit handen en onderhouden uw tuin in Katwijk en omgeving. Wij helpen u onder andere bij het gazononderhoud, het verwijderen van boomstronken, het snoeien van bomen en planten en het reinigen van de bestrating. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw tuin onkruidvrij is.

Groenvoorziening voor bedrijven in Katwijk

Een mooie en verzorgde bedrijfstuin is de eerste indruk voor uw bezoekers, het visitekaartje voor uw bedrijf. Of het nu gaat om het aanleggen van de bedrijfstuin of het onderhoud ervan, Tuinman Marcus staat voor u klaar! Met onze groenvoorzieningen in Katwijk heeft u geen omkijken meer naar de bedrijfstuin.

Hovenier in Katwijk

Tuinman Marcus in Katwijk

Tuinman Marcus is dé hovenier in Katwijk voor zowel particulieren en bedrijven. Onze hoveniers hebben een hart voor tuinen en een oog voor creatieve oplossingen. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of bent u op zoek naar een hovenier voor uw tuinonderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op