Bent u op zoek naar een hovenier in Leiden en omgeving? Tuinman Marcus in Valkenburg, nabij Leiden, is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Met oog voor detail en creatieve oplossingen kijken we naar een inrichting en aanleg van uw tuin. Een betrokken en creatieve hovenier in Leiden, voor bedrijf én particulier.

Tuinaanleg en tuinrenovatie in Leiden en omgeving

Of u nu op zoek bent naar de juiste tuinverlichting, nieuwe bestrating of een compleet nieuwe tuin. U bent bij Tuinman Marcus aan het juiste adres. Wij zorgen voor de aanleg en inrichting van uw tuin. Of het nu gaat om een klein of groot project, we denken graag met u mee om van uw tuin een droomtuin te maken.

Tuinonderhoud in Leiden en omgeving

Een (nieuwe) tuin vraagt om onderhoud. Dat kost tijd en ook de nodige kennis. Heeft u geen groene vingers en wilt u het onderhoud liever uitbesteden? Tuinman Marcus is u graag van dienst. Als hovenier bieden we een onderhoudspakket aan dat aansluit op uw wensen en de behoeftes van uw tuin. Neem contact op voor meer informatie!

Groenvoorziening voor bedrijven

Een mooie en verzorgde tuin is de eerste indruk voor uw bezoekers, een visitekaartje voor het bedrijf. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe bedrijfstuin of het onderhoud ervan, met groenvoorziening van Tuinman Marcus heeft u geen omkijken meer naar uw bedrijfstuin of terrein.

Hovenier Tuinman Marcus

Tuinman Marcus is de hovenier in Leiden en omstreken voor bedrijf en particulier. Tuinman Marcus is in te schakelen voor al uw tuinwerkzaamheden, waaronder een complete tuinaanleg, tuinrenovatie, bestrating en vakkundig onderhoud. Een persoonlijke en betrokken aanpak staat in onze werkzaamheden altijd centraal. Persoonlijk contact zorgt niet alleen voor een goede samenwerking maar ook het beste resultaat.

Neem contact op