Bent u op zoek naar bestrating voor uw tuin in Leiden of omstreken? Dan is Tuinman Marcus de juiste hovenier voor dit project. Wij zijn een kleinschalig bedrijf met grote betrokkenheid bij elk project. Onze werkwijze is gebaseerd op uiterste professionaliteit. Wij bieden verschillende werkzaamheden binnen tuinen. Eén van onze specialisaties is bestrating en daarbij ook sierbestrating.

Bestrating

Bestrating is de basis voor uw tuin. Laat deze klus door een hovenier met vakmanschap uitvoeren, zoals Tuinman Marcus. Wanneer het bestraten van een tuin op de verkeerde manier wordt gedaan, kan dat vervelende gevolgen hebben. Er kan hoogteverschil tussen tegels ontstaan. Deze verzakkingen die op termijn zichtbaar worden zijn onveilig. Slechte tuinbestrating oogt simpelweg ook niet mooi, bijvoorbeeld wanneer de tegels scheef zijn gelegd.

Verstand van de grondsoort in uw omgeving is ook essentieel. De voorbereidingen voor het bestraten van uw tuin verschillen per grondsoort. Het is belangrijk dat u een tuinman aanneemt die weet wat hij doet. Tuinman Marcus zorgt ervoor dat uw tegels strak naast elkaar liggen!

Sierbestrating

Tuinman Marcus regelt alle soorten sierbestrating. Met de vele soorten die er zijn kan de keuze moeilijk worden. Welke stenen of tegels wilt u hebben? Waar komt de sierbestrating het beste tot zijn recht? De sierbestrating die u kiest moet een goede samenhang hebben met de andere tegels in uw tuin. Deze factoren spelen allemaal mee bij het uiterlijk wat sierbestrating aan uw tuin geeft. Wij geven u graag advies over deze keuzes, maar uw wensen staan altijd op de eerste plek. Wij zorgen ervoor dat u weer jarenlang kunt genieten van uw tuin, terras, oprit of tuinpad.

Bestrating door Tuinman Marcus

Voor bestrating is Tuinman Marcus dé Hovenier in Leiden en omgeving. Bespaar uzelf rugpijn en stress en besteedt deze klus uit aan ons. Wij steken graag de handen uit de mouwen om uw tuin van de beste bestrating te voorzien. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Neem contact op