Op zoek naar een hoveniersbedrijf in Leiden? Tuinman Marcus in Valkenburg, nabij Leiden, is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Een betrokken en creatieve hovenier, voor bedrijf én particulier.

Tuinaanleg in Leiden

Zoekt u een ervaren hovenier voor het aanleggen van een compleet nieuwe tuin? Of heeft u al een mooie tuin maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vernieuwen van de beplanting of het aanleggen van tuinverlichting? Of het nu gaat om een klein of groot project, u bent bij Tuinman Marcus aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het aanleggen van uw droomtuin.

Tuinonderhoud in Leiden

Een (nieuwe) tuin vraagt om het nodige onderhoud. Het onkruid moet gewied worden, de planten gesnoeid en de bestrating gereinigd. Heeft u geen groene vingers of te weinig tijd om uw tuin goed te onderhouden? Tuinman Marcus neemt de klus graag uit handen. Als hoveniersbedrijf bieden wij een onderhoudspakket aan dat aansluit op uw wensen en de behoeftes van uw tuin. Neem contact op voor meer informatie!

hoveniersbedrijf leiden

Werkwijze

Nadat u contact met ons heeft opgenomen volgt een inventarisatie en sturen we een vrijblijvende offerte.

Nadat u de vrijblijvende offerte heeft ontvangen komen we graag bij u langs om uw tuin te bekijken en uw wensen te bespreken.

Als alles is besproken en we een duidelijk beeld van uw wensen hebben spreken we een datum van uitvoering af.

De afspraak staat, tijd voor de uitvoering. Een nieuwe tuin, het leveren van beplanting of het verzorgen van onderhoud voor uw tuin… Wij nemen de klus graag voor u uit handen.

Hovenier Tuinman Marcus

Hoveniersbedrijf Tuinman Marcus in Leiden is in te schakelen voor al uw tuinwerkzaamheden, waaronder een complete tuinaanleg, tuinrenovatie, bestrating en vakkundig onderhoud. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op