Uw bedrijfstuin en pand zijn het boegbeeld van uw bedrijf, daarom is het ook belangrijk dat het er verzorgt uit ziet. U geeft een visitekaartje af met een nette bedrijfstuin. Door de groenvoorziening van Tuinman Marcus heeft u geen omkijken meer naar uw bedrijfstuin.

 

Bedrijfstuin aanleggen

Op basis van uw wensen kijken wij met oog voor detail en creatieve oplossingen naar de aanleg van uw bedrijfstuin. Daarbij hoort advies over bestrating, beplanting, en verlichting.

  • Bestrating:

Bestrating is de basis van uw bedrijfstuin. Het kan vervelend zijn als de bestrating niet goed aangelegd wordt. Laat het daarom ook doen door een expert. Wij zorgen ervoor dat het recht gelegd wordt en u geen last heeft van verzakking.

  • Beplanting:

Bij het aanleggen van uw bedrijfstuin is het verstandig om vooraf te weten wat voor beplanting u wilt. Daarbij voorzien wij u graag van advies. Wij maken een plan van tevoren zodat alles duidelijk is. Een goed begin is dan ook het halve werk.

  • Verlichting:

Door verlichting in de bedrijfstuin laat u ’s avonds de bedrijfstuin mooi uitkomen en is het een pracht zicht. Zet ook ’s avonds uw bedrijfstuin in het ‘zonnetje’!

Door de groenvoorziening komt uw bedrijfstuin helemaal tot leven. De tuin creëert een geheel eigen ecosysteem! Hierdoor blijft de bodem gezond, helpt u er verschillende dieren mee en kunt u er energie mee besparen!

Bedrijfstuin onderhoud

Een bedrijfstuin verdient goed onderhoud. Dit kost kennis en tijd die u misschien niet heeft. Bij het onderhouden van uw bedrijfstuin komen verschillende dingen kijken zoals snoeiwerk, bestrating reinigen en onkruidvrij maken. Wij houden uw bedrijfstuin gezond en netjes zonder dat u ernaar om hoeft te kijken. Wij brengen dan ook graag onze kennis over naar uw bedrijfstuin. Wij zorgen dat er regelmatig gesnoeid wordt, de groen aanslag op de bestrating verwijderd wordt en als kers op de taart halen wij al het onkruid weg voor de frisse look.

Groenvoorziening voor bedrijven

Tuinman Marcus

Of het nu gaat om het aanleggen van de bedrijfstuintuin of het onderhoud ervan, Tuinman Marcus staat graag voor u klaar. Met groenvoorziening van Tuinman Marcus heeft u geen omkijken meer naar uw bedrijfstuin of terrein.

Weten wat wij nog meer voor u kunnen doen? Neem dan nu contact met ons op!

Neem contact op